Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتاب سیمای روستایی و عشایری قره‌داغ حاصل چندین سال از زندگی روستایی و عشایری در قاب دوربین سعید قاسمی است و عکس‌های این کتاب از سال ۱۳۸۹ شروع شده به‌طوری‌که بعضی از سنت‌ها و آداب‌های ثبت شده با گذشت زمان روبه فراموشی سپرده شدند.

این کتاب در ۱۸۰ صفحه به صورت فارسی و انگلیسی توسط انتشارات فرخزاد و با ترجمه‌ انگلیسی توسط حامد زارعی در تیراژ ۵۰۰ جلد به چاپ رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آقای ناظمی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی در آیین رونمایی از کتاب سیمای روستایی و عشایری در قره‌داغ گفت: نگاه متفاوت هنرمند عکاس به پدیده‌های مختلف، کشف و شهود آن‌ها از جنبه‌های مختلف زندگی را نشان می‌دهد؛ به ویژه آثاری که به فرهنگ عمومی توجه دارند، با ارزش‌اند و علاوه بر جنبه‌های هنری دارای اهمیت ویژه‌ مردم‌شناسی‌اند.

 وزن منطقه‌ قره‌داغ از چهره‌های فرهیخته‌ آن در همه‌ زمینه‌های هنری، علمی، فرهنگی و اقتصادی پیداست.

وظیفه‌ ما شناساندن این چهره‌ها و سرمایه‌های اجتماعی است وگرنه با فقر فرهنگی مواجه و انحطاط فرهنگی جامعه‌ ما آغاز خواهد شد.

سید محمدحسن آل‌هاشم مدیرکل امور عشایر آذربایجان‌شرقی نیز گفت: زیبایی‌های مناطق عشایری منطقه‌ ارسباران قابل وصف نیست، با این حال سعید قاسمی جلوه‌های زیباتری از آن را به نمایش درآورده است.

سعید قاسمی در حال حاضر به عنوان عکاس خبرگزاری صداوسیما و روزنامه همشهری فعالیت می‌کند و با رسانه‌های محلی شهرستان اهر نیز همکاری مستمری دارد.

وی به تازگی توانسته است رتبه اول بخش کرونا و رتبه دوم بخش آیین و مذهب و نشان عکس سال شانزدهمین جشنواره عکس خبری، مطبوعاتی دوربین‌نت و مقام دوم دهمین سوگواره عکس عاشورایی هیات در قم را کسب کند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رونمایی از کتاب روستایی و عشایری قره داغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۵۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۶.۸ میلی متر بارش در بهار در آذربایجان شرقی ثبت شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب عبدلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران میزان بارش سال آبی گذشته (ابتدای مهر ۱۴۰۱ تا ۱۷ اردیبشهت ۱۴۰۲) را ۱۵۲.۳ میلیمتر اعلام کرد.

وی در عین حال اظهار کرد: بارش سال آبی جاری نسبت به بارش ۲۳۵.۲ میلی متری بلندمدت کاهش ۳۵.۵ میلیمتری را نشان می‌دهد.

عبدلی با اشاره به اینکه بیشترین بارش سال آبی جاری در استان از ایستگاه‌های مرند با ۲۷۲.۷ و ورزقان با ۲۷۲.۱ میلی متر گزارش شده است، گفت: کمترین بارش در ایستگاه میانه به میزان ۱۲۸.۱ میلیمتر ثبت شده است.

وی بیشترین افزایش بارش استان در سال آبی جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته را مربوط به ورزقان با ۱۳۲.۵ میلی متر افزایش عنوان کرد و افزود: بیشترین کاهش بارش مربوط به چاراویماق با ۴۹.۸ میلیمتر کاهش است.

عبدلی خاطرنشان کرد: سال گذشته در ایستگاه چاراویماق ۲۸۴ میلیمتر بارندگی ثبت شده است در حالی که امسال ۲۳۴.۲ میلی متر بارش داشتیم.

مدیر کل هواشناسی آذربایجان شرقی در مقایسه بارش‌های فصل جاری (ابتدای فروردین تا ۱۷ اردیبهشت) نسبت به بلند مدت گفت: در بهار امسال ۷۶.۸ میلی متر بارش در استان ثبت شده است که نسبت به بارش ۸۳.۷ میلی متری بلند مدت در زمان مشابه ۶.۹ درصد کاهش نشان می‌دهد.

کد خبر 6100329

دیگر خبرها

  • کتاب «جامعه شناسی دیوان سالاری در ایران» رونمایی می‌شود
  • تبریز ظرفیت فرهنگی بی‌نظیری برای جذب سرمایه‌گذار دارد
  • بازدید استاندار آذربایجان شرقی ازمدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز
  • افزایش بارش‌ها در آذربایجان شرقی
  • دومین همایش به رسم سقایی در تبریز
  • ۷۶.۸ میلی متر بارش در بهار در آذربایجان شرقی ثبت شده است
  • قایقران آذربایجان شرقی در تیم ملی
  • تجلیل از تولیدکنندگان برتر و دهیاران نمونه در مهربان
  • ۷۷ کانون تخصصی خواهران در مساجد آذربایجان‌شرقی فعال است
  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری